Projecten van Engel Bouw en Advies

Uw partner in bouw, verbouw, onderhoud en renovatie

Verbouwing woning Bergen (NH)

Voor de verbouw van een bestaande woning, gebouwd eind jaren 60, zijn wij benaderd door architect Enno Stemerding van JE architecten te Alkmaar. Het eindresultaat is een een “beach house” met duintuin aan voorzijde. De gevels zijn wit gekeimd en maakt het plaatje compleet.

» Bekijk foto's van dit project

Uitbreiding woning te Spanbroek

In overleg met opdrachtgever en ontwerp van Nico Dekker is deze moderne uitbreiding tot stand gekomen. Een uitbreiding die als verlengstuk van de woning dient maar ook het samenspel met de tuin bereikt. Door te spelen met lichtinval heeft deze uitbreiding zomer en winter zijn voordelen, het grote achterpui en de lichtstraat tegen de bestaande gevel zorgen hiervoor.

» Bekijk foto's van dit project

Uitbreiding woning te Haarlem

Voor een werk in Haarlem zijn wij benaderd om mee te denken in het ontwerp qua kosten en oplossingen om het uitvoerbaar te maken binnen het gestelde budget. Wij hebben eerst geļnventariseerd waar de kansen en mogelijkheden liggen. Wat is belangrijk in de wensen van de opdrachtgever en in het ontwerp van de architect. Waar liggen de kansen om iets anders te mogen doen waardoor de kosten lager zijn. Een uitdaging die er mocht zijn met als resultaat een nieuwe keuken uitbreiding waarvoor de oude aanbouw plaats heeft gemaakt.

» Bekijk foto's van dit project

Orangerie te Bergen

In overleg met opdrachtgever en ontwerper Enno Stemerding van JE- architecten te Alkmaar is dit mooie werk tot stand gekomen aan de rand van Bergen. Geheel afgestemd op de omgeving en naar wens van opdrachtgever ontworpen deze orangerie met het lijnenspel van hout, gevelstenen en keramische pannen.

» Bekijk foto's van dit project

Bergen, aanpassingen aan dakterras

» Bekijk foto's van dit project

Wadway, theaterkerkje

In overleg met opdrachtgever, stichting theaterkerkje Wadway is het barmeubilair vervangen voor nieuw meubilair naar wens en opmaat gemaakt en ingedeeld.

» Bekijk foto's van dit project

Verbouw woning te Amsterdam (Oud Zuid)

In een vroeg stadium hebben wij met onze opdrachtgever mogen samenwerken om een werkplan te bedenken naar wens en op maat gesneden.

Na een voorselectie hebben opdrachtgever, interieur/ styling adviseur en aannemer de handen in een geslagen en het wensen pakket geļnventariseerd. Dit is uitgewerkt, gecalculeerd, besproken en tot uitvoering gebracht.

» Bekijk foto's en uitgebreide informatie van dit project


Verbouw en uitbreiden woning te Amsterdam

Geheel uitslopen van kelder, begane grond (incl. achtergevel) en gedeeltelijk de 1ste verdieping inclusief een groot deel van alle installaties. Uitbreiden van de woning op de begane grond middels een amsterdams portaal t.b.v. de nieuwe draagconstructie. Onderheid betonnen terras dat wordt afgewerkt met tegels en draingoot. Herinrichten van begane grond voorzien van nieuwe vloer, plafond en wand afwerkingen alsmede een nieuwe openhaard en keuken. Op de 1ste verdieping is een nieuwe badkamer gemaakt inclusief alle afwerkingen en installaties.
In de kelder zijn de nodige installatie aangelegd en weggewerkt, zo is er een douche- en toiletvoorziening aangelegd en huishoudelijke voorzieningen t.b.v. de was- en droogmachine.

» Bekijk foto's van dit project

Verbouw etage woning te Amsterdam

Geheel uitslopen van etage woning tot de hoofd draagconstructie inclusief alle installaties. Herinrichten van de woning met nieuwe indeling en installaties, geheel nieuw aanbrengen van alle wand-, vloer- en plafondafwerkingen. Dit alles naar wens en overleg met opdrachtgever.

» Bekijk foto's van dit project

Badkamer in Vijfhuizen

» Bekijk foto's van dit project 

 


Deze website is ontwikkeld door Gantvoort Media